GÆSTEBOG


58 kommentar(er)

Vi vil være glad for en hilsen i vores gæstebog - TRYK HER FOR HILSEN

Skjul kommentarer
2014.02.26 Skrevet af Birgit
Kære alle læsere af gæstebogen. Jeg vil fortælle at de små royale gæstebørn vi har i hvalpekassen, trives over al forventning - de spiser ikke, nej de ÆDER og det er ikke nødvendig at skærme dem mod deres lidt større søskende ved spisetid - nej, de mosler og kæmper og finder hurtigt en patte, som de holder fast i. Fra i går til i dag har de alle hver især taget over 100 g på - og det er ret fantastisk, når man tænker på at der er 10 i kuldet nu.
Jer, der skal have pigerne, glæder vi os til at byde velkommen til 'åbent hus' i hvalpekassen og vise de dejlige hvalpe frem. Mange hilsner fra Skovhuset
2014.02.20 Skrevet af Jørn
Kære Familien Flydtkjær.

Det var en rigtig trist nyhed I har bragt. Har jo med spænding fulgt med den sidste 1½ til 2 uger og nydt jeres engagement i Berta og hendes kommende kuld. Anede godt der var noget som ikke skulle være, da I ikke opdaterede med mere nyt i løbet af dagen i går, men har med delvis spænding og mest bekymring afventet hvad der skete. Vi håbede på en langt mindre fødselskomplikation med et helt andet udfald... - og at det blot var travlhed der forsinkede gode nyheder, men ak!
Vi kan ikke finde ord der kan trøste jer nok, men I har vores dybeste medfølelse, og store respekt for jeres professionelle håndtering af situationen med de små hvalpe. Stor ros til jer og jeres netværk.

Med største medfølelse og dybeste respekt - R.I.P. Berta.

Fam. Nørgaard
Silkeborg.
2014.02.20 Skrevet af Birgit
I kære mennesker. Det er så ufattelig hårdt, hvad I har været igennem og jeg sørger med Jer. Jeg kan slet ikke forestille mig tanken, hvis vi selv skulle igennem det samme. Jeg håber I finder ud af at beholde en af de dejlig hvalpe - måske BÅDE drengen og en af tæverne; som i så kan udstationere, for senere at kunne trække et kuld hvalpe på? Jeg ved godt at det er umuligt og svært at tænke klart lige nu; men giv jer nu god tid og hvis I har de rigtige hvalpekøbere, så kan de sikkert godt forstå at sådan en beslutning ikke kan tages let og hurtigt. Jeg er taknemmelig for at vores Kia tog de små pus til sig og for os er det dejligt at kunne tilbyde sin hjælp - er næsten helt flov over at andre synes det er SÅ fantastisk, det vi har gjort. Håber det er et lille lyspunkt i en meget svær tid, at I kan følge Bertas 3 dejlige hvalpe - selvom det her i starten bliver lidt på afstand :-) Trøsteknus fra Hans og Birgit i Skovhuset
2014.02.20 Skrevet af Gerda Holm
Kære Malene og Nicolai

Har lige været inde, at kigge på siden. Jeg er simpelthen i chok og begyndte at græde. Berta var jo også mor til vores hund. Hvor er det ulykkeligt det hele. Jeg kan forstå hvordan I har det nu, og tænker på jer, og føler med jer. Jeg har fået det helt skidt.

De kærligste hilsener fra Gerda
2014.02.15 Skrevet af Gerda Holm
Hej Malene og Nicolai,

Jeg følger med hver dag på jeres side, nu da I skal have hvalpe. Jeg synes det er helt vildt spændende. Kan genkende følelsen for 2 år siden, da vi fik Bailey fra jer. Vi har fået verdens dejligste familie hund, og samtidig en hund med de bedste jagtgener. Bedre jagthund kan man ikke få. Den er super dygtig på jagt.

Familien Holm
2014.02.13 Skrevet af Steen Christensen
Hej med Jer,
Det er meget inspirerende at se Jeres side.
Det er imponerende at opleve Jeres arrangement i jeres hunde, og ikke mindst at se via Jeres side, at I er dybt professionelle når det handler om velfærd og udvælgelse af potentielle købere til Jeres hvalpe.
Det er meget stort og ganske sjældent.
Mvh. Steen
2013.11.22 Skrevet af Rikke
Hej Nicolai.
Hvor er det dejligt at se du/i har fået mod på at prøve igen. Det glæder mig at i selv skal beholde en af hvalpene, så er der jo en god chance for at du kommer tilbage på sporet! ;-)
God vind i det nye år.
Knus Rikke
2013.03.25 Skrevet af Helene og Rasmus
Tillykke med Black kulder i morgen - hele 2 år er jo ingen tid sammen med så dejlige nogle hunde :-)
2013.01.25 Skrevet af Bailey
Ja, så har jeg haft min første fødselsdag i dag. Der er sket en masse, og jeg er blevet smask forkælet med kødben, godbidder og legetøj. Ja, og så får jeg hele tiden at vide hvor lækker jeg er. Knus fra Bailey
2012.12.10 Skrevet af Rasmus og Helene
Hej Nicolai og Malene.

Vi glæder os rigtig meget til at besøge jer på fredag. Det bliver dejligt at se jer og hundene igen. Og så bliver det jo også fantastisk med en god hundesnak :-) Lotus og Rika glæder sig også til at komme ned og vise hvor "store" de er blevet :-)
2012.08.02 Skrevet af Rasmus og Helene
RIP lille Star. Nu er han ikke kun en stjerne på jorden, men blevet en lysende stjerne på himlen.
2012.07.30 Skrevet af Rikke
Åh hvor er det dog træls og høre om alle de hunde som må lade livet for tiden! Det var den helt rigtige beslutning at tage for Lucky Star nu har han fået fred. Håber dyrlægerne bliver klogere...
Så vil vi herovre på Sjælland glæde os over hvor dejlig en hund Rika er. Det var en vild god oplevelse at se hende i aktion, der er dælme krummer i hende.
Sommer hilsen
Rikke og Co
2012.07.12 Skrevet af Rikke
Hej derovre i Videbæk.
Super dejlige billeder af Rika endnu engang, sidder med et meget stort smil på læben og få lyst til at kramme hende! Glæder mig til at jeg forhåbentlig skal se hende i næste weekend d. 21.7.12.
I ønskes alle en rigtig god sommer.
De varmeste hilsner fra Rikke og "hundehuset"
2012.06.24 Skrevet af Rasmus og Helene
Tak for hyggeligt og godt besøg i dag til prøven :-)
2012.05.25 Skrevet af Rasmus og Helene
Hej i Videbæk-

Vi vil bare sige at alt går godt med begge hundene. Rika ELSKER at apportere, og se bare beviset her http://brugs-labrador.weebly.com/uploads/7/8/0/8/7808802/6825059_orig.jpg

Vi ses i Søby :-)
2012.05.07 Skrevet af Rikke
Hej Nicolai og Malene.
Hvor er det bare dejligt at se Rika "morer" sig og Rasmus ser også ganske fornøjet ud. Hun er en rigtig lille bandit og kan sikkert nå meeeeget langt med de store mørke brune øjne! ;)
Har i hørt fra Bailey? Håber i får lidt billeder af ham også.
Mvh
/Rikke
2012.03.26 Skrevet af Helene Bennedsen
En hilsen og et tillykke herfra på Black kuldets fødselsdag. Tak for en fantastisk dejlig hund, som vi ikke vil have været foruden. Lotus har udviklet sig til en dejlig og arbejdsom hund. I løbet af i år får hun sin første debut på schweissprøve og markprøve. Tillykke herfra :o)
2012.03.23 Skrevet af Gerda Holm
Hej Nicolai og Malene,
Ja, så kommer der lige lidt pral herfra Esbjerg. Vores lille Bailey er simpelthen så klog, dygtig og lækker. Vi har kun haft ham i 2 dage, og han er næsten renlig. Det var kun den første nat han gav et par piv fra sig. Han sover hele natten, og er renlig til han skal ud om morgenen. Vi elsker ham bare så meget. Tak for ham. Kh Gerda og Chrisser
2012.03.13 Skrevet af Gerda Holm
Rigtig mange tak for en skøn eftermiddag hos jer. Det er dejligt, at se alle, både store og små hunde live. Vi glæder os helt vildt om en lille uges tid, når vi skal hente vores lille Lucky Luke(Bailey).
Kh. Gerda og Chrisser
2012.02.27 Skrevet af Majken og Bo
Hej Nicolai og Malene.
Tusind tak for en hel fantastisk dag hos jer og vi vil allerede nu meget gerne sige ja tak til invitationen d. 11. marts.
Hvor er det bare nogle helt fantastiske billeder du har taget af alle 5... Vejret var jo også fantastisk søndag og sikke en oplevelse det må have været at se hele flokken ude i haven og tumle rundt... :-)
Vi glæder os alle 3 til at se jer alle, både 2 og 4 benede igen... :-)
Mvh.
Majken, Bo og Mikkel.
2012.02.22 Skrevet af Rikke
Hej Nicolai og Malene.
Vi havde en super hyggelig dag ovre ved jer :) tak for det. Trillingerne er helt bedårende og jeg kan godt forstå det bliver svært at sende dem hjemmefra! Men jeg er nu helt tryg ved de familier du sender "vores" hvalpe ud til, de får et dejligt liv med masser af jagt og hjemmelig forkælelse. ;))
Dbh.
Rikke
2012.02.19 Skrevet af Gerda Holm
Mange tak for en hyggelig dag hos jer igår. Det var skønt, at se de små vovser og deres far. Man må bare sige, at hvalpene har nogle flotte og rare forældre. Ingen tvivl om, at de er et super flot kuld. Kh. Gerda Holm
2012.02.19 Skrevet af Rasmus og Helene
Tusind tak for en hyggelig dag i går. Det var fantastisk at opleve hvalpene og ikke mindst Snowy. Det var også rart at vise Lotus frem. Der er noget at abejde med - både hund og fører, men mon ikke tiden føre noget godt med sig :-)

Der blev lidt billeder, som senere bliver lagt ind på vores hjemmeside.
2012.02.02 Skrevet af Gerda Holm
Hej Nicolai og Malene.
Efter så mange måneders venten, kan vi slet ikke få nok af at kigge på billederne, af de små lækre fede vapser. De ser virkelig ud til at de stortrives. Der må være en masse "vitaminer" i Bertas mælk.
Bladet Jæger fra februar, har forresten 3 sider i, hvor de råder folk til at købe jagthund med stamtavle.
Ja, vi kommer selvfølgelig også d.18.2. Kh familien Holm
2012.02.01 Skrevet af Rikke
Hej Nicolai og Malene.
Hvor er det bare super fedt at i har lavet dagen om til lørdag d. 18.2. Vi kommer helt sikkert og glæder og vildt til at se de "små" bamser :))
Indtil da vil vi se masser af billeder (ja nu skal du jo ikke stresse) ;)
/Rikke
2012.01.28 Skrevet af Lone og Erik Søndergaard
Tillykke med de tre små hvalpe de ser søde ud vokser godt og hold da op hvor Berta er flot det er som at se vores Ciri de to foto Rikke og Jens har sat ind på deres hjemmeside er som at se vores Ciri, vi glæder os til at følge de små hvalpe på jeres hjemmeside og hos os bliver det også spændene vi skal jo selv havde hvalpe på vores Ciri med Lucky Labrador`s Coco Moonlight.
Hilsen Kennel Hagesteds Lone og Erik Søndergaard
2012.01.26 Skrevet af Jens
Hej Nicolai,

Tillykke med de små prinser og den ene prinsesse. De ser rigtig fine ud alle tre:-). Rikke var på job, men vi 4 drenge fejrede den store begivenhed med lidt godbidder og et ekstra tyggeben.
Jeg glæder mig til at se dem live:-)

/Jens

2012.01.25 Skrevet af Tine
Hjertelig tillykke med de kære små. Hvor ser de bare fine ud, så jeg kan kun ønske pøj pøj med dem OG mor Berta :)
Ser frem til en maaaaase gode billeder :)
Mvh. Tine :)
2012.01.25 Skrevet af Majken og Bo
Neeejjjj hvor fantastisk.... Vi kan slet ikke få armene ned igen.... :-) Så skal der shoppes så der er klar til vores lille sorte han-lab om 8 uger.... Det er bare så stort... :-) Hun er en sej mor.... Tillykke med det.... :-) Glad for at høre at det heldigvis gik som det gjorde... Dejligt at i har været så gode til at klare dette sammen med Berta... Giv hende et stort kys fra os..... :-) Og så glæder vi os bare så vildt til at komme til åbenhus og se vidunderne.... :-)
Og husk at smide billeder herind når i får mulighed for det... :-)
Kh. Majken og Bo
2012.01.25 Skrevet af Majken og Bo
Hej Nicolai.
Hold da op hvor er det spændende.... Hold os endelig opdateret herinde, når altså muligheden byder sig... :-) Vi skal nok sidde og trykke på opdater knappen hele dagen.... :-) Håber alt går som det skal og at det ikke bliver alt for hårdt for Berta.
Hilsen Majken og Bo
2012.01.25 Skrevet af Helene og Rasmus
Vi sender jer mange tanker i Videbæk. Vi er meget spændt på om vi skal have en prinsesse eller prins :o)
2012.01.25 Skrevet af Rikke
Hej
Så er der gang i "rødstue" ;))
Vi venter med spænding, men mon ikke der kommer en el. flere prinsesser!
Husk billeder, maaange billeder.
Jeg burde gå hjem, kan vist ikke rigtig koncentrerer mig om at arbejde i dag :)
/Rikke
2012.01.23 Skrevet af majbritt
hejsa......åhhh hvor er det altså spændende........ vi står på jeres venteliste til en dejlig sort hanhund hvis der skulle være en i overskud udover dem der allerede er solgt og tjekker flere gange daglig om der skulle være sket noget ;-)
vi har nu været uden hund siden 30 dec og hjemmet er bare slet, slet ikke det sammen :-( Vores gamle lab Jack blev 11½ år og var til sidst gammel, træt og syg men han var bare en guldklump og vi savner ham helt ubeskriveligt. vi håber derfor meget at der er en lille ny til os, hos jer som vi kan give en masse tid og kærlighed.
mange hilsner Majbritt og Palle
2012.01.23 Skrevet af Majken og Bo
Hej Nicolai og Malene.
Hold da op hvor er der sket meget med Berta siden vi sidst så hende... :-) Dejligt med nogle gode nyheder og gode billeder... :-) Vi er så spændte og glæder os meget til at se hvad resultatet bliver om en lille uges tid... :-) Alt hvad der krydses kan, er krydset... Giv et stort knus til hende den tykke... :-)
Kh. Majken og Bo
2012.01.22 Skrevet af Gerda Holm
Hej Nicolai og Malene.
Nu nærmer tiden sig med fødslen. Vi glæder os så meget til at få vovse i huset igen. Snakker dejligt om vores vovse, og er dagligt inde for at kigge om der sker noget nyt. Kh. familien Holm
2012.01.13 Skrevet af Rikke
Hej Nicolai og Malene.
Hvor er det dejligt med lidt nyheder hos jer og gud hvor jeg nyder billederne af Berta :) For os andre dødelige er det helt fantastisk og se hvor tyk hun er blevet! Herovre glæder vi os vildt meget til uge 4 ;)

/Rikke
2011.12.30 Skrevet af Germaine Nielsen
Hej med jer! STORT TILLYKKE med den veloverståede scanning og SUPER skønt, at der er gevinst denne gang - det glæder jeg mig til at følge med i - GODT NYTÅR til alle jer! Mvh Germaine
2011.12.23 Skrevet af Rikke
Hej alle 2 og 4 benede
Dejlig nyhed og få dagen før juleaften - det glæder os helt vildt at Berta venter hvalpe.
I ønskes en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår, hvor vi ser frem til at Berta skal føde.
De varmeste julehilsner fra
Rikke og Jens (Snowy, Percy og Disney)
2011.12.04 Skrevet af Rikke
Hej Nicolai.
Det gør mig ondt at læse, at du har været nødt til at opgive din helt store passion! Jeg ønsker for dig, at du i nær fremtid vil kunne afsætte tid til, at træne en ny hund op når det nu er det du brænder for ;)
God bedring med Sika
/Rikke
2011.10.31 Skrevet af Jens
Hej Nicolai,

Lidt trist til mode ved at høre det ikke helt kører så meget fremad med Sika som ønsket er, men dog fremgang. Du ønskes held og lykke med en brugbar forbedring til hende:-)

/Jens
2011.10.15 Skrevet af Pia
Hej begge 2
Har først lige set jeres hjemmeside nu og opdagede at der ingen hvalpe kom...... Øv øv øv det er bare rigtigt surt. Krydser fingre for et superkuld til foråret.
Pia
2011.09.16 Skrevet af Birgit
Øv - jeg føler med Jer - naturen er nogen gange underlig indrettet!
Knus fra Birgit
2011.09.14 Skrevet af Karina
Hej med jer!

Tusind tak for sidst - det var rigtig hyggeligt at møde jer og ikke mindste jeres fantastiske hunde!
Vi venter og venter spændt på de små kommer til verden! :-)

Det bli'r så spændende!!

Hilsen
Karina og Peter
2011.09.13 Skrevet af Hans og Birgit
Nu nærmer det sig tiden, hvor hvalpene kommer - vi krydser fingre for at det bliver et stort og sundt kuld - glæder mig til at hvor mange der kommer:-) Knus fra os alle i Skovhuset
2011.09.10 Skrevet af Lone Broch Lauritsen
Hejsa :0)
Det bliver spændende at se de små og her et par forslag til Lucky navne:

Lucky Punch
Lucky You
Lucky Me
Lucky Dragon
Lucky Luciano
Lucky Number

Held og lykke med kuldet :0)
2011.09.01 Skrevet af Rikke Hansen
Hej Nicolai
Dejligt med nyt omkring Berta´s tilstand og at hun har taget på. Det kan dog være svært at se, men du har trods alt forsøgt at tage et par billeder af hende ;))

VH
Rikke
2011.07.18 Skrevet af Jens
Hej Nicolai og Berta,

Tak for et par hyggelige dage. Udover Snowy og Berta så ud til, at more sig ganske fortræffeligt i hinandens selskab, venter vi spændt på hvad besøget ellers bringer:-)

/Jens
2011.05.02 Skrevet af Helene og Rasmus
Hejsa begge to. Sikke nogle fantastiske billeder. Ingen tvivl om, at de stor trives. Vi er meget kede af at vi ikke kan komme den 8, men håber at I andre får en fantastisk dag. Giv vores vaps et knus fra os begge to :o))
2011.04.29 Skrevet af Hans og Birgit
Hej. Har lige siddet og nydt de dejlige billeder af hvalpene - utrolig så hurtigt de vokser. Vi fejrer 1 års fødselsdag i dag for vores 'James Bond' kuld - de bliver røntgenfotograferet i dag - vi krydser fingre for et godt resultat.
Mange hilsner fra os alle i Skovhuset
2011.03.28 Skrevet af Anne Pedersen
hejsa, jeg er Helenes veninde og har fuldt lidt med på jeres hjemmeside. Må indrømme jeg var ved at fælde en tåre da jeg læste om hele forløbet med fødslen og tabet af lille Zulu, men er simpelthen nødt til at sige at det IKKE er jeres skyld.

Jeg sender jer og alle de dejlige hunde de varmeste tanker og er sikker på resten af hvalpene nok skal klare den.

Mvh. Anne
2011.03.26 Skrevet af Birgit
Uha det er spændende - jeg kan jo godt huske hvordan det er - håber det bedste for Jer.knus fra os alle i Skovhuset
2011.03.25 Skrevet af Helene og Rasmus
Vi er ved at dø af spænding. Nu må Sika godt tage sig sammen og føde :) Vi glæder os til de små kommer til verden :)
2011.03.25 Skrevet af Birgit
Ih hvor det bliver spændende - det sker nok i løbet af i dag eller i nat - de plejer at vente til om natten, hvor der er mest ro:-)
Vi krydser fingre for en vellykket fødsel og en masse sunde hundebabyer:-)
2011.03.21 Skrevet af Hans og Birgit Bjørnstad
Hej alle sammen i Videbæk. Nu bliver det en spændende uge at følge hos Jer. Flot at I allerede har lukket for flere reservationer af hvalpe indtil fødslen er overstået. Håber at antal og kønsfordeling passer med det bestilte - men hvis bare de små pus er sunde og raske så er man glad - uanset hvad det bliver.
Vi krydser fingre for et godt forløb og knæk og bræk til alle dine nye hvalpekøbere, som får en rigtig god og velpræget hvalp:-)
Mange hilsner fra Skovhuset
2011.03.12 Skrevet af Einar M Sørensen
Kom nu, ikke for at være snerpet, men en ny hjemmeside forpligter
2011.02.23 Skrevet af Anne Mette Mørup
Hejsa.
Hold da op, hvor du har fået lavet en fin ny side. Og du har formået at lave den, så den ikke ligner alle andre.
Super.
2011.02.22 Skrevet af Louise & Daniel
Flot hjemmeside, det har I klaret godt! Glæder os til de nye hvalpe.
2011.02.16 Skrevet af Peter
Test test